Reactie plaatsen

Reacties

Heleen en Giliam
4 maanden geleden

Beste Daan Spijkerboer,

De afgelopen maanden zijn wij op zoek gegaan naar kunstenaars wiens werk ons raakt en van wie wij geloven dat het samenspel met de andere kunstwerken een spannend geheel oplevert.

Wij zouden heel graag met jou en je werk kennis maken.

Op www.galeriegoeiegenade.com krijgt u een beeld van de galerie.

Wij horen graag van u.

Vriendelijke groeten,

Minne De lange
7 maanden geleden

Hoi Danielle,

Vanmiddag waren mijn vriendin en ik in je atelier en kocht ik een van je prachtige tekeningen voor haar. Ik zag daar toen je klei beeldjes en we vonden allebei de zwarte heel mooi, die zwart met gouden met de vleugeltjes en het witte bloemetje. Zou het mogelijk zijn om deze te reserveren en dat ik hem aankomende donderdag op kom halen?

Alvast bedankt voor het lezen!
Groet,
Minne

Ruud Sturkenboom
10 maanden geleden

Danielle, mijn echtgenote en ik waren onder de indruk van jouw werk, geëxposeerd in de reddingbootschuur op Vlieland.We hebben het zeezicht (100x70) aangekocht.We zouden graag nog willen weten waar je dit hebt gemaakt. Op Vlieland nemen wij aan maar bijv.bij het Badhuis, of bij Stortemelk of op wellicht een andere plaats. Graag hoor ik van je.
Mvg,
Ruud Sturkenboom

Miriam Ter Horst - Van Der Palen
een jaar geleden

Dag Daniële. Ik heb net het boek eilandkind gekocht, en ik vroeg me af of jullie daar ook kaarten van hebben/verkopen? Groet

Ps. Ik vind het boek prachtig!!!!

Floris van der Bijl
een jaar geleden

Beste Daan,

Wij hebben afgelopen herfstvakantie de Reddingbootschuur bezocht en waren erg onder de indruk van je werk. Met name van een schilderij met het Drenkelingenhuisje dat toen helaas net verkocht was. Wij zijn geïnteresseerd in de vraag of je meer van dat soort werk hebt of op bestelling kunt maken. Is er in Arnhem ook een galerie of exposeer je alleen op Vlieland? We horen graag,

Carolien en Floris van der Bijl